Általánosságban

A SpeedWolf Juniors a kiválasztott, 13 és 20 év közötti fiatalok részére biztosít, hazánkban egyedülálló, hiánypótló, európai szintű versenyzői alapképzést az 500 ccm-es kategóriában.

Csapatunk nemzetközi gyakorlattal is rendelkező szakemberei a salakmotorozás alapjaitól, szisztematikusan felépített elméleti és gyakorlatorientált oktatási tematika alapján tanítják meg - junior szinten - versenyezni a kiválasztottakat. A résztvevők a csoportos képzések mellett személyre szabott foglalkozásokat is kapnak a megfelelő fejlődés érdekében.

A versenyezni vágyó fiataloknak (és a szülőknek) nem kell milliós összeget sporteszközökbe fektetni és ezáltal anyagi kockázatot sem jelent a vaspapucsos karrierjük kezdete! A tanulóink részére klubunk biztosítja a képzéseken túl, a felkészített GM típusú 500 ccm-es salakmotorokat valamint a védőfelszereléseket és az előkészített pálya használatát illetve a menő klubruházatot is!

A fiatalok oktatása a biztonság előtérbe helyezésével történik, szakemberek és egészségügyi személyzet felügyelete alatt, biztonságos, nemzetközi licenccel rendelkező versenypályán.