A SpeedWolf

A Speedwolf Sporszervező Nonprofit Kft. 2019-ben azzal a céllal alakult, hogy újra felvirágoztassa a debreceni salakmotorsportot, és a jövőben üzemeltesse a debreceni Gázvezeték utcai sportlétesítményt, ott nemzetközi versenyeket rendezzen, illetve utánpótlást neveljen.

A debreceni salakmotorversenyek a helyi labdarúgó mérkőzések mellett a legnagyobb vonzerővel rendelkező, leglátogatottabb sportesemények közzé tartoznak, a megannyi (látvány)sportágat is felvonultató cívisvárosban!
A vaspapucsosok féktelen küzdelme évtizedek óta, több ezer debreceni és környékbeli (motor)sportrajongó családnak nyújt élményekben gazdag kikapcsolódást és szórakozást de, a sportág népszerűsége és igazi vonzereje, közép és hosszútávon egyaránt csak magyar de leginkább helyi, debreceni kötődésű versenyzőkkel tartható fenn.

Klubunk legfontosabb célja a rangos világ és európa bajnoki valamint nemzetözi versenyek sikeres lebonyolításán túl a SpeedWolf Juniors salakmotoros iskola elindítása, amelynek küldetése egy új vaspapucsos generáció kinevelése.